sunnuntai 28. elokuuta 2011

Heja Point!

Lauantaiaamuna jännitimme innolla mitä tuleman pitää, sillä meillä pointsukoilla oli luvassa esiintyminen Heja Suami -tanssilla Myllyssä Svolin voimisteluviikoilla. :)

T-talolta lähdettiin ajelemaan Raisioon kaikki Aylan äidin kyydissä, postilaatikkoihin törmäilevän Alina-valkun käsiin kun ei taidettu oikeen haluta pistää henkikultiamme ;))) Myllyyn päästyämme tsekattiin lava joka olikin hippasen pienempi kuin oltiin arveltu. Eipä se mitään, sillä seuraavaksi meitä odotti eräs esitysmatkan parhaista kohdista, sillä rakas pikku Merimme liittyi seuraamme tanssimaan. Katottiin paikat, Mersun nosto ja ja lämpättiin ja vihdoin päästiin hihitellen lavalle.









Esitys meni hyvin pienistä kommelluksista huolimatta. Sofi tajusi kesken tanssin tekevänsä väärään suuntaan ja kai siinä vähän unohduksia ja tilanpuutteesta johtuvia sähläyksiä tuli itse kullekkin :DD Mutta fiilis on tärkein ja sehän oli loistava! Ainakin meillä hipoi huulet korvia kun tehtiin höpsöä tanssiamme ja seurattiin toistemme tunarointia:)

Lavalta päästyämme siinä sitten vähän naureskeltiin mikä kaikki menikään pieleen ja ylpeiltiin mitkä kohdat muistettiin. Alinakin näytti tyytyväiseltä:) Sitten olikin aika suunnata kohti Nunnavuoren palloiluhallia ja ohjelmaleiriä.

Kiitos pointurat! <3

ps. fleguja odottaakin sitten kohtalo samalla tanssilla ensi viikolla ;)



Postaus ohjelmaleiristä alla:)



5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olin to käymässä kirjastossa ja näin teijä esitykse just siellä ulkona! En tarkota pahalla tätä, mut siitä kyl huomas ketkä on vanhoi dominoit ja ketkä tinamei, ku tinamit joutu koko aja vähä kurkkii et mitä seuraavaks tulee.. Mut tuskin sama ongelma tulee eteen ohjelmissa, ku ne opetetaa kaikille yhtä aikaa :D se tanssi on kyl vaa nii huippu, mut olis parempi jos vaa entiset domskut ois sen tehny :D Onk teilt muute tulos se haastepostaus??

Anna K. kirjoitti...

Juu Flexit esiinty siellä kirjaston vieressä torstaina ja tosiaan heja suami tanssii ei ehditty harjotella ku kolme, neljä kertaa joten pieniä unohduksia varmaan sattu :D Ja haastepostaus on tulossa tässä lähiaikoina:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko flexien esiintymisestä jotai postausta :))

Anonyymi kirjoitti...

Uusi postaus kiitos!! Seurataan kyllä :)

Anna K. kirjoitti...

Seuraava postaus tulee ens viikolla ja haastepostaus on myös kehitteilä:)