sunnuntai 28. elokuuta 2011

Viikonlopun ohjelmaleiri! :)

Viime perjantaina alotettiin siis ohjelmaleiri Nunnavuoren palloiluhallis, ensinnäki kaikkien piti ottaa tietynlainen "talvi" varustus mukaan ku otettiin kuvia seuran kalenteriin ja sitten otettiin myös uudet joukkuekuvat ja koko tiimin kuva myös. ;) Aikataulu vähä venys niinku yleensäki joten sen jälkeen alettiin läpikäynnillä kaikki ohjelman paikat, jotka on ollu meil vähä hakusessa viime päivinä :D Sitten tehtiin vaihtoheittoja ja nostoja ja sitte lähettiin jo kotiinpäin, kun perjantai oli vielä vähän rennompi päivä.
Lauantai-aamuna alotettiin kymmeneltä pikaset venyttelyt + Pointit menivät kauppakeskus Myllyyn esiintymään Heja Suomi- ohjelmalla, ja palasivat sieltä sitten vähän ennen kahtatoista. Esitys oli mennyt iha hyvin, mitä nyt vähän erinäisiä ongelmia esityslavan ja esiintymis-suunnan kanssa. :D Flexit hioi ohjelmaa 3:ssa pätkässä sillä aikaa sitten ja päivän aikana ehdittiin myös videoida kummankin joukkueen hypyt ja tasapainot, sekä hiottiin ahkerasti ohjelmaa kunnes leiripäivän lopulla käytiin läpi junioriringin leirillä tehtyjen LTP-testien tulokset. Jokaiselle annettiin oma henkilökohtainen harjoitusohjelma, jonka valkut Kaisa ja Sari olivat laatineet yhteistyöllä. Harjoitusohjelman läpikäymisen jälkeen lähdettiin kotia kohti enemmän tai vähemmän väsyneinä kohti kolmatta päivää.

Sunnuntai-aamu alkoi kymmeneltä yhteisellä lajilämpällä ja venytyksillä, sitten jaettiin taas sali kahtia sivuverholla ja alotettiin muutoskohtien kertaus ja lisää hiontaa sekä käytiin ongelmakohtia läpi ja tehtiin lisäosia ja yhdistelmiä. Pakko myöntää että kaikki oli aika helpottuneita kun päästiin homeiselta tuntuneesta Nunnavuoren palloiluhallista pois, kun yhden aikaan sirryttiin autokyydeillä Lintulaan jatkamaan leiripäivää. Lintulassa sitten toinen joukkue teki sivussa nostoja ja tasapainoja sillä aikaa kun toiset hioi ohjelmaa ja puolessa välissä vaihdettiin.

































Ohjelma meni tosi paljon eteenpäin ja nostotkin saatiin sujumaan toiset paremmin kuin toiset, mutta kaiken kaikkiaan leiripäivän lopussa, kun ohjelma esitettiin vanhemmille, näkyi ero jo silmissä, sillä ohjelmat alkoivat näyttää jo enemmän kokonaisuuksilta ja kaikki olivat siihen tyytyväisiä! :) Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin tiiviillä videoanalysoinnilla ja rankalla treenillä, mutta kaikki saivat viikonlopun aikana paljon itsevarmuutta ja järjestystä ohjelmaan ja lupaavalta näyttää!


3 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Kuvia tulee huomenna tai ylihuomenna viimeistään ja haastepostauskin on jo kehitteillä. :)

Anonyymi kirjoitti...

mahtavia kuvia!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia! :D