sunnuntai 7. elokuuta 2011

KISAKALLION LEIRI

Perjantai aamusella me kaikki herättiin aikasin, ja nähtiin T-talolla, josta lähdettiin autokyydeillä Kisakallioon junioriringin leirille.
Oltiin perillä joskus kymmenen aikaan ja ekana mentiin Saijan nostotekniikka tunnille, jossa me tehtiin paljon erillaisia nostoja, opeteltiin nostotekniikkaa ja katsottiin ohjelman nostoja :).

Käytiin vaihtamassa sortsit jalkaan, ja pompittiin juoksuradalle jossa Mimma piti meille Kasva urheilijaksi testit. Siellä me sitte mm. Loikittiin, heitettiin kuntopalloa, juostiin kestävyysjuoksua ja punnerrettiin !

Ruuan jälkeen mentiin rantaan, osa kävi uimassa ja kastelemassa valkut, mutta lopulta me kaikki heiteltiin tovi ohjelman vaihtoheittoa nurtsilla :)


Meijän valkut piti vielä loppuverkan ja mentiin iltapalan kautta huoneisiin vähän riehumaan ja popittamaan voicea :D

Aamusella ku kaikki päästiin sängystä ylös ni huomattiin, et haba oli kyllä järkyttävän kipee niistä punnerruksista, ja osa oli kärtsänny aika pahastikki eilisen keilatreenin aikana :D
No siitä me kipeine lihaksimme suunnattiin Larisan liikkuvuus tunnille, jossa oli kaks rytmistä demoina, ja me sit yritettiin parhaamme pysyy niiden mukana :D

Tästä jatkettiin Iiriksen tasapaino - ja piruettianalyysiin, jossa me tehtiin ohjelman tasapainoja ja piruetteja ja valmentajat katso, et mitä me tehään väärin ja saatiin virheisiin auttavia venytyksiä ja liikkeitä :).
Mentiin taas heittelee ohjelman heittoja nurtsille, jonka jälkeen suunnistettiin Larisan lattiabalettiin. Tää tunti oliki sit varmaan raskain, tehtiin demojen perässä narulämppää ja paljon erillaisia lihaksia, ja lopussa vielä venyteltiin ylit.
Syömisen jälkeen meistapari lähti rannalle uimaan Hengenpelastaja Hannan kanssa, ja osa jäi huoneille nukkumaan. Invavessa vaatteidenvaihdon jälkeen mentiin auditorioon Veeran tavoitepalaveriin. Puhuttiin ryhmissä mm. mitä joukkuevoimistelulle kuuluu tänäpäivänä ja voimistelun fanikulttuurista.
Muut joukkueet olivat keksineet leikkejä joita leikittiin kaikki yhdessä, tosin joillekkin meistä ei ollu leikkien säännöt kauheen selviä :D


Sunnuntainä päivä alkoi mukavasti Samuli Rasilan antidoping - luennolla, josta pompittiin Vippen vartalotunnille, mistä me taidettiinkin kaikki pitää melkosesti. Tehtiin paljon vartalosarjoja eri musiikkeihin ja erillaisia liikkuvia vartaloita.
Käytiin taas viskomassa keiloja nurmikolla ja fleguttimet pääsi tekemään nostoakin.


Viimeisenä tuntina Iiris piti meille superhyödyllisen perustreenin jossa tehtiin painojen ja pallon avulla paljon lihaksia ja venytettiin käsiä.
Sitten päästiinkin pienen loppuverkan kautta kotio nukkumaan :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia!

Julia kirjoitti...

tsih arvasin jo parist ekast lauseest et on enturan tuottamaa tekstiä :DD

Anonyymi kirjoitti...

joskus sanoitte et teijät tulee näkemään kisoissa ja leireillä värikkäissä vaatteissa... mut nuissa kuvissa oot mustissa, nii käytättekö värikkäitä vaatteita? :):)

Anna K. kirjoitti...

Leiri oli aika aikasin ni ei vielä sinne ehditty hommata meidän kaikkia vaatteita, eli mustan lisäksi on tulossa vielä neon värejä:)

Anna kirjoitti...

Moroo (: Haastetaan teijät tohon kuvajutskaan, tarkemmat ohjeet löytyy meijän blogista! (maanantain khyl vast)

♥:llä Pippurit

Sofia kirjoitti...

Juu me yritetää hoitaa toi kuvahaaste kunhan kaikki saa tehtyä tilin tänne ja muutenki kuvien kerääämises menee vähä aikaa kyl :D

Anonyymi kirjoitti...

koska uus postaus ??