torstai 25. elokuuta 2011

Muutoksia kokoonpanossa

moikka ! Täällä on nyt vähän aikaa ollut hiljasta, ku kaikilla on ollu aika kova kiire kun on koulutki alkanu. Pahoittelut siis siitä. Mutta nyt mä löysin sopivan välin myös postauksen kirjottamiseen:)

Eli kokoonpanoissa on nyt tapahtunut hiukan muutoksia: Pointissa Jenna ja meri ovat päättäneet pitää taukoa voimistelusta tämän kauden ja Heini, Henni ja Viivi päättivät lopettaa kokonaan. Flexistä Rosa pitää myös taukoa ainakin tämän kauden. Kaikkien iloksi Heidi päätti palata tiimiimme pienen tauon jälkeen ja kisaa nyt Pointissa ! :)

Ikävä kyllä meillä on kans ramparyhmä, joka tuntuu vaan kasvavan.. Eli Saralla on polvet tosi kipeet, koska niissä on jotain ylimäärästä rustoa ja siitä napsahti sitte liikuntakielto. Mulla sit taas on rasitusmurtuma jalkapöydässä ja myös liikuntakielto. Sannilla on kans jotain ongelmia polvien kanssa, Juppella on nilkka kipee ja Eve ei saa vielä tehdä täysillä sen viime keväisen selkärangan rasitusmurtuman takia. Mirkulla on kans kipee selkä ja kaikennäkösii muitaki vammoja joukkueesta kyllä löytyy ! Eli tästä voitte siis päätellä että kisakokoonpanot ei nyt ihan selvillä vielä oo, mutta toivotaan kovin että päästäis kaikki kisaamaan vammoista huolimatta:)

Viikonloppuna meillä on ohjelmaleiri eli siitä tulossa sitte postausta ens viikolla. Lisäksi meidät oli haastettu tohon haastepostaukseen ni otetaan haaste vastaan, mutta joudutaan ehkä vähän soveltamaan sitä, koska me ei olla puolta vuotta pitempään oltu NeOn teamina ni kuviakaan ei hirveesti vielä ole kerääntyny:)










6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei meri saa lopettaa! :(((
ihana muuten toi logo <3

Anonyymi kirjoitti...

mikä menee jyryllä pieleen kun niin moni lopettaa kerralla pippureista ja neon teamista...

Anonyymi kirjoitti...

Pippureista on lopettanu kesällä 2 ja NeOn teamista 3. Ja kaks 3 tauolla. Pippureihin on tullu kans kaks lisää ja neon tiimiin kans kaks vanhaa takas. Jyry on tosi pieni seura ja niil on paljon hyviä joukkueita. Joukkueet ei kuitenkaan oo hajonnu tai lopettanu, koska on niin paljon tyttöjä. Mones muussa seurassa on lopettanu kokonaisia joukkueita!

Musta tuntuu, et tää laji vaan käy kovemmaks ja joka puolelta tyttöjä lopettaa, kun laji vaatii yhä enemmän koko ajan. Täs vaihees katotaan, et ketkä oikeesti rakastaa tätä lajia ja haluu vetää täysillä viimiseen asti :) onhan se nyt selvä, et jos dominoissaki on ollu yli 20 tyttöö, ni ei kaikist vaa oo jatkamaan aikuisiks asti!

p.s. ei meri kyl oo lopettanu, koska näin sen myllyn esityksessä just eilen neon teamin kans, et siin on kyl joku virhejuttu :).

Anonyymi kirjoitti...

Jyvät erottuu akanoista :D. Ne jatkaa pitkälle, joilla on tahtoa, taitoa ja motivaatiota. Tsemppii NeOn teamille ekaan kauteen!

FLEX kirjoitti...

Niinkuin sanottu Meri pitää taukoa voimistelusta tämän kauden. Hän oli vain mukana pointtien esityksessä myllyssä, mutta ei siis kisaa tai käy treeneissä tänä syksynä.

Kiitos paljon tsempeistä!:)

Anonyymi kirjoitti...

Kokoonpano on kyllä muuttunu aikapaljo viime kevääst lähtien, et on siell kyl vähän enemmän ku pari vaan lopettanu.(ainakin pointeista). Ja välttämättä ihmiset ei lopeta sen takii ku ei jaksa tai ei oo motivaatio.. yleensä sen takana on myös jotain muutakin....mut jokaisen oma asiaha se on miten sen ottaaki sit:) tällä hetkel flexin kokoonpano on mielestäni tosi hyvä tasoinen ja oon aika varma et kisois on tulos menestystä:)