lauantai 1. lokakuuta 2011

NeOn altaassa ! +kuvat ja videot lisätty:)

Lauantaina treenien jälkeen keräännyttiin hyvänolonkeskus Epithiaan viettämään joukkueiltaa. Meille oli siellä varattu uima-allas kokonaan omaan käyttöön ! Ensiksi aloteltiin Sarin vesijumpalla, josta tuli ihan mukavan lämmin itsekullekin:).





Sitte jaettiin taas joukkueet pituuden mukaan: pitkät, normit ja pätkät ja kisailut sai alkaa !


Ekana piti kulkee altaassa frisbeet jaloissa mahdollisimman nopeesti. Pitkät voitti tän osion. Tiukan taistelun jälkeen normit tuli toiseks ja pätkät hävisi tällä kertaa. Välillä napsittiin tietty herkkuja ja sitten taas palattiin altaaseen. Seuraavaks piti sukeltaa jokainen ryhmänjäsen vuorollaan renkaita altaan pohjasta. Me normit voitettiin tämä, pitkät tuli toiseksi ja pätkät hävisi jälleen:D.


Viimeinen kisa oli haastavin. Joukkueitten piti viidessä minuutissa suunnitella lyhyt kuviokellunta ohjelma esitettäväks muille ja valkut toimi tuomareina. Nähtiin kolme hienoa ja omalaatusta esitystä.


Sitte siirryttiin saunaan siksi aikaa kun raati keskusteli pisteistä. Voittajan valinta oli kuulemma yksimielinen, mutta päätös oli vaikea(?):D. Pätkät voitti tämän kisan ilmaisubonuksineen. Normit tuli toisiks ja saatiin bonusta tilan käytöstä. Pitkien nostobonus ei nyt tällä kertaa ihan riittäny voittoon eikä toiseenkaan sijaan..
Koko kisan lopputulos oli siis: pätkät 5 pistettä, pitkät 6 pistettä ja normit 7 pistettä, mikä tarkoittaa että normit jatkavat hienosti voittoputkeaan !
Lopuks oli vielä vapaata uiskentelua ja saunomista. Rohkeimmat kilpaili saunassa laurenziaa ja maamme-laulu vaan raikas ympäri Epithiaa ! Syötiin ja juotiin vielä viimeset ruuat ja limut ja sitte alettiin lopettelemaan illanviettoa. Tähän loppuun vielä ne meiän vesiohjelmat:)






Ens viikolla palataankin varmaan sitte haastepostauksen merkeissä. NeOn team kiittää ja kuittaa tältä erää! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

haha, meinasin painaa tähän tykkää :) mut eipä ollu tykkää nappulaa, joten sanon vaan et kuulostaa huipulta! kuvia odotellessa ...

Anonyymi kirjoitti...

KUVIA :)

Anna K. kirjoitti...

nyt on kuvat ja videot lisätty ! :)

Anonyymi kirjoitti...

pitkien ois pitän voittaa ::D hyvät videot kaikilla,hymyilyttää vieläkin:)

Anonyymi kirjoitti...

hahaaa :D ei muuta ku siirrytte kuviokelluntaa!

Anonyymi kirjoitti...

hihi tää oli hauska :D