perjantai 21. lokakuuta 2011

Puvuntekoa ja kuulumisia! :)

Aattelin nyt vähä kertoo kuulumisii teille elikkäs viime viikolla oli seurankatselmus, jossa meni meillä suoritukset ihan hyvin ollakseen ohjelmien ensiesitykset, ja saatin tosi hyvää rakentavaa palautetta! Pointtien ekassa suorituksessa oli tosin vähän häikkää muutoksien ja tahtien kanssa, mutta toinen suoritus oli jo paljon parempi! :)
Viime viikonloppuna oli myös ohjelman viimeistelyleiri. Oltiin TSYK:n tiloissa la-su ja päätettiin ohjelmaleiri sitten vielä Lintulaan matolle, jossa vielä vedettiin viimiset ykköset. Kaikki oli tosi puhki ja rättiväsyneitä mut ohjelma meni tosi paljon eteenpäin! Tehtiin videoanalyysiä ja kuvattiin yksilösuoritukset ja saatiin muutenki tosi paljon aikaan.

Sitten syyslomalta sen verran kuulumisia, että eilen me Flexit kokoonnuttiin meille (Mirjamille ja Sofialle) tekemään yhdessä pukuja. Liimailtiin yhdessä aamukymmenestä asti strasseja pukuihin ja tietty syötiin kaikkea hyvää ;)
Oltiin varattu kaikkea hyvää syötävää ja Kartsan (Annan) toivomuksesta leivottiin pannaria ja taiteiltiin kermavaahdonkin kanssa! :D

Lopuks Kartsa ja Julle jäi tekemään pukuja pöydän ääreen ku me muut saatiin puvut valmiiks ja siirryttiin olohuoneen puolelle hieromaan toisiamme. Se oli tosi rentouttavaa ja selkääki vähän naksauteltiin. :)

Tällä viikolla on vielä lauantaina treenit ja sit alkaakin viimisen viikon rutistus ennen ekoja kisoja! Siellä nähdään! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miks pointit ei kisaa cailapissa? Onks Meri tullu takas joukkueesee ku on nois kuvissa?

Anonyymi kirjoitti...

On meri käyny aina kerran viikos treeneis ja leireil ja on tulos kisoihi mukaa :)

FLEX kirjoitti...

Pointeilla on valtava määrä loukkaantumisia, joten kisakausi jää tänä syksynä ikävä kyllä väliin :(
Ja Meri on koko ajan ollut joukkueessa ns. "kirjoilla" mutta ei kisaa tällä kaudella ja käy treeneissä kerran viikossa:)