perjantai 28. lokakuuta 2011

Neon Teamin ekat yhteiset kisat lähestyy!

Cailap lähestyy, Flexille kilpailuna ja Pointille kannustuksen merkeissä! :)
Ollaan viimiset viikot treenattu tosi ahkerasti ja kokonaisia ollaan tehty aika huimia määriä!
Eilen Flexillä oli viimiset treenit ennen kisoja, jotka pidettiin yhteistreeneinä Pippurien kanssa. :) Pointit olivat kuntosalilla spinningissä ja nostamassa peruskuntoa muilla harjoitteilla.
Ehdittiin tehdä muutama ykkönen myös puvuilla, jotka osa Flexeistä oli saanut jo melekin täysin valmiiksi, ja hienolta näyttivät! Valitettavasti pieni vastoinkäyminenkin tuli kun Anna R:n pun vetoketju meni jotenkin rikki, mutta se saatiin heti korjattua. Pukuihin on tällä viikolla tuhlattu todella paljon työtunteja, mikä varsinkin itsellä näkyy kouluväsymyksenä kun on tullut valvottua tosi myöhään. Pippureiden kanssa vielä lopuksi esitettiin ohjelmat toisille ja saatiin korjata toisten suoritusta, mutta kyllä todella hyvältä näytti!
Ollaan tehty paljon ohjelman nostoja, mikä onkin varmaan suurin jännityksen aihe huomenna koittavissa kisoissa! Silti sinne mennään luottavaisin mielin näyttämään mistä NeOn Team on tehty!
Tässä vielä muutaman viikon takaista kuvitusta ohjelmaleiriltä :)
Cailapissa nähdään! :)





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Odotan jo innolla teijän ohjelman näkemistä!! Olinsin kyllä halunnu tosi paljon nähdä myös Pointtien ohjelman.. mutta hyvä silti että tytöt saavat paikkansa kuntoon, että voivat ens kaudella kisata täydellä kokoonpanolla. :))
Tosi paljon tsemppiä kisoihin!! :DD

Anonyymi kirjoitti...

tosi paljon tsemppii huomiseen!!! :)