lauantai 23. marraskuuta 2013

Salama


Helloo!
Kauden pääkisat häämöttävät viikon päässä, ja sitä ennen viimeinen loppukiri ohjelman kanssa. Suureksi onneksemme vietämme parhaillaan myös koeviikkoa, joten vapaa-aika sujuu rattoisasti opiskellen..
Viime viikonloppu hujahti Tampereella TUL:n mestaruuskisojen merkeissä. Saman viikon maanantaina jouduimme muuttamaan kaikki kuviot Aylan pahan olkapäävamman vuoksi. Eilen saimme suruksemme kuulla, että olkapää menee leikkauspöydälle lähiaikoina, joten aylasta ei ole kisaajaksi myöskään ensi viikolla:(.
TUL:n kisoissa Lauantain suoritukseen lähdettiin ehkä hermostuneempina kuin yleensä, mikä näkyi läpi ohjelman. Pudotuksia tapahtui useampia, ja viimeinen nosto putosi, jolloin hallin täytti pitkä henkäys ja hiljaisuus. Suorituksen jälkeen keräiltiin itsejämme loppuilta, ja pohdittiin, mikä meni pieleen.
Finaalisuoritukseen suuntasimme paljon rennompina, ja varmempina. Kannustus oli mahtavaa, ja tunnelma oli upea. Vieläkään suoritus ei ollut täydellinen, mutta fiilis oli hyvä ja tekeminen varmempaa. Olimme tyytyväisiä sekä suoritkseen että pisteisiin. Saimme kaulaamme kaksi kultaista mitalia, ja hymyssäsuin matka alkoi kohti Turkua.
Nyt on viikko aikaa hioa viimeisetkin epäpuhtaudet pois kohti SM-kisoja!
















3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jatkatteko syksyllä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin et kevääl!! :D

Anna K. kirjoitti...

kyllä jatkamme:)