tiistai 10. joulukuuta 2013

Ohi on.

Morjens! SM-kisat käytiin reilu viikko sitten, jonka jälkeen heitettiin keilat menemään. (paitsi urkkalukiolaiset, jotka pääsivät koulun juhlaan esiintymään neliömetrin kokoiselle alueelle...).
SM-kisamatka oli kaikin tavoin onnistunut. Teimme yhteensä neljä hyvää suoritusta, joista finaalisuoritus oli paras. Pisteistä erityisesti lauantain saldoon olimme tyytyväisiä, ja kotiintuomisiksi Helsingistä saimme SM-pronssimitalit sekä jaetun Suomen cup pronssin. Turkuun saavuttuamme jatkoimme matkaa pizzerian kautta Askaisiin viettämään mukavaa mökki-iltaa ja -päivää.
















Syyskausi 2013 on nyt siis ohi. Kisakeiloista jokatoinen strassi on pudonnut, tai haljennut teräväksi lasinpalaseksi. Kovia kokeneet taitavatkin jäädä lopullisesti piironkien ja kaappien päälle vain koristeiksi, sillä niitä voisi kutsua jo teräaseiksi. 
Kausi oli hienoa päättää onnistuneeseen suoritukseen sekä SM-pronssiin! Suuret kiitokset jälleen Riikka Penttilälle upeasta koreografiasta! Ohjelmaa oli suuri ilo tehdä. Kiitos myös valmentajille, sekä joukkueelle ihanasta kaudesta. 



Kauden jälkeen kokoonpanossa tapahtui hieman muutoksia. Mirkku päätti ikävä kyllä lopettaa voimistelunsa tähän. Iloksemme saimme joukkueeseen kaksi uutta jäsentä. Anfisa siirtyi rytkän puolelta Flexiin, ja vanha kunnon Juppe päätti palata tuttuun porukkaamme! Välkommen!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

teidän keilat on niin hienot? onks niil vaikee tehä ku strasseja on keilan varressa:O?-

Anonyymi kirjoitti...

mikä teidän teema oli?

Anna K. kirjoitti...

Kiitos! Ei niillä sen vaikeempi ollut tehdä, kiinniotot vaan sattuivat vähän enemmän ja joitain pikkuhaavoja saatiin käsiin aina välillä:)

Teema oli sama kuin kisamusiikissa stairway to heaven-kappaleessa, eli että rahalla ei saa kaikkea:)