sunnuntai 6. marraskuuta 2011

piirin kisat !

Lauantaina oli TUL:n piirin kisat kupittaalla. Hallilla piti olla klo. 8.15 ja heti alettiin lämppäilemään. Harkkasuoritus oli tosi huono, huonoin koksu piiitkään aikaan.
Keräiltiin sitten itteämme hetki ja alettiin sen jälkeen laittamaan nutturoita ja meikkejä. Tuli pikkukiire nutturoitten kanssa ja viimeset nutturat valmistukin muutamaa minuuttia ennen marssia. Siinä kiireessä ja vilskeessä ehittiin kuitenkin kaikki käydä vilkasemassa Alina-valkun tuorettakin tuoreempaa tyttövauvaa, joka syntyi viime keskiviikkona :). Marssin jälkeen kannustettiin Kookaburrat koko seuran voimin ja sen jälkeen siirryttiin verhon taakse seurakuvaukseen. Kuvauksen jälkeen katottiin vähän aikaa kisoja ja tankattiin samalla. Pian ruvettiin jo lämppäämään. Käytiin välissä kannustamassa Cowahit ja palattiin taas tasapainojen pariin.
Harkkamatolla vielä viimeiset piruetit ja oli tsemppipiirin aika. Pian käveltiin matolle raikuvien kannustusten saattelemina. Alkuohjelma sujui hyvin, mutta vaihtoheitossa alko tapahtua... Tuli tosi paljon pudotuksia ja tasapainovirheitä, hyppysarjassa Millalla petti jalat alta ja nostokin tuli vähän huonosti alas. Ei oltu tyytyväisiä suoritukseen. Pisteitä saatiin: 5,43 3,20 7,60 16,23. Nyt tähdätään siis parempaan suoritukseen ens kisoissa, jotka ovatkin jo ylihuomenna ! Kupittaalla nähdään ! :)




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pystäri!