lauantai 26. marraskuuta 2011

Kokkola !

Elikkäs viimeviikon perjantain Flexit suuntas Kokkolaan TUL mestaruuskisoihi. Junamatka oli tosi kiva ja sujui oikein rattoisasti. Syötiin eväitä ja pystytettiin SPA! :) Tehtiin Kartsal ja Millalle pari lävistystä ;)







Perillä oltiin joskus kahdeksan maissa ja käveltii hotellille ja mentii alakerran Amarilloo syömää :) Ruoka oli maittavan maukasta !

Sitte ku oltii syöty niin mentiin nukkumaan. Lauantai aamuna herätys oli aikanen ja haettiin vaa nopeesti aamupalaa ja mentiin kisahallille treenaamaan ja tekemään harkkasuokka. Harkkasuokasta jäi paljo parannettavaa kisasuoritukseen.









Kun oltii katottu ohjelman kohtia läpi niin mentii hotellille ja syötiin kunnon tuhdit aamupalat :P




Nähtiin myös Suvi Teräsniska ! :)

Aamiaisen jälkee saatin mennä lepäileen ja sitten mentiin kisapaikalle kannustamaa Cowahit ja Kolibrit :) Sen jälkee käytiin syömässä ja palattiin hotellille laittamaa hiukset ja meikit :)


Sitten lähettiinki kiireellä kisahallille lämppäämään. Lämppä suju ongelmitta kunnes yhtä joukkuetta ennen meitä Annan puvun vetskari hajos taas ja Jullenkin pukua piti vähän liimailla ! Kartsa juoksi sankarillisesti tosi nopeesti hakemaan oman puvun jonka Anna sai just vaihdettua enne matolle menoa!!











Suoritus oli hyvä ja parempi kuin tähänastiset mut parannettavaa jäi silti viel finaaliin :) Pisteisiin oltiin kuitenkin tyytyväisiä ja finaaliin lähdettiin sijalta 2 :) Katteltiin kisoja ja lähettiin hotellille suihkuun ja taas Amarilloon syömään!


Sunnuntaina herättiin taas aikasin, pakattii kamat ja lähettiin aamiaisen kautta kisahallille. Harkkasuokka meni muuten ihan ok mut nosto epäonnistu ja oli muutamii pikku virheitä.






Korjattiin harkkasuokan virheet ja laitettiin meikit ja korjattiin vähä hiuksia. Sitte oliki jo marssi ja bongattii Jutta Urpilainen! :) Sitte käytiin ostamassa eväitä lähikaupassa ja lepäiltii hetki enne kisalämppää :) Lämppä suju täll kertaa aiva ongelmitta XD




Matolle mentii hyvissä fiiliksissä ja suoritus meni hyvin ja oltiin tyytyväisiä. Pisteitä: 5.45 3.30 8.40 = 17.15 ja alkukisa+loppukisa = 33.70. Loppusijoitus oli hopea :) Kullalla oli Sanix ja pronssilla Gloria, onnea!:):)


Pian olikin palkintojen jako josta lähdettii kesken kaiken kun piti ehtiä junaan !




Junamatka Turkuun oli taas oikeen hauska!! :D


Viel viikko ahkeraa treenaamista ennen SM-kisoja ja siellä nähdää, tsemppiä kaikille !!!!! :):):)
ps. relaxing spa music oli ahkerassa käytössä koko reissun ajan ! :)
http://www.youtube.com/watch?v=LC-W78RWsmU

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siis hä teittekste oikeesti noi lävärit?? :OO miten? XD

onnee hopeest(=

Sofia kirjoitti...

Ehei, toi hopeinen koru oli semmonen kaksipuolinen magneetti mikä pysy yllättävän hyvin iholla ja näytti tosi aidolta! :D Saatiin siitä hyvät naurut!
Ja kiitoksia paljon! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuviii=) Ooootte tosi kauniita ja onnee mitskusta!:)

Anonyymi kirjoitti...

:--D koska laitatte videota tänne nettiin?

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä viimiseen puristukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Ootte niin lähellä, et huomenna parasta kehiin! :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosi paljon onnea huomiseen suoritukseen Flexit! Tehkää kauden paras suoritus :)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi eve ei kisannut kaikissa kisoissa?

Anonyymi kirjoitti...

postausta SMeistä?? ;)

Sofia kirjoitti...

Postaus SM:kisoista on tulossa, mutta tässä nyt oli ihan hirveä kiire kaikilla koeviikon kanssa ja haluttiin nyt vähän huokaista kun tuli kisakauden päätös ja koulujutut kaikki samaan syssyyn! :)

Ja Eve ei kisannut kaikissa kisoissa koska vuorotteli Anna K:n kanssa. :)