lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kisakausi avattu

Morjens! Kisakausi lähti käyntiin tasan viikko sitten Vantaa cupin merkeissä. Sitä edeltävä viikko oli täyttä hektisyyttä ja kiirettä, paikasta toiseen vipeltämistä ja stressiä.

Tiistai 19.3: neljä päivää kisoihin
Riikan koristelema mallipuku saapui postissa turkuun. Kitte haki sen aamupäivällä postista, ja toimitti meille kouluun. Koulun jälkeen mentiin kaikki yöksi Mirkulle ja Sofialle pukutalkoisiin. Hommia riitti rutkasti, joten yöunet jäivät sinä yönä ikävä kyllä vähemmälle. Pukujen koristelusaldoksi kertyi 11 tuntia.. Aamulla lähdettiin  kaikki omia aikojamme kouluihin, ja illalla treenien jälkeen hameiden leikkuutyöt jatkuivat t-talon kotoisassa kerhohuoneessa. Keskiviikkona ja torstaina päästiin onneksi treenien ja kouluhommien jälkeen aikaisin nukkumaan univelkojen korjaamiseksi.




Perjantai 22.3: yksi päivä kisoihin
Koulun jälkeen käsityökerho Flex jälleen kokoontui Julian luokse pukujen "viimeistelyyn". Lisäksi päivään mahtui sukkahousudraamaa, kun kaupassa ei ollutkaan meidän vakiosukkiksia. Ilmassa oli pientä kiirettä ja paniikintuntua, mutta lopulta sukkikset löytyivät ja lähes kaikki saivat puvut valmiiksi. Laitettiin fiksuina Kisaletitkin jo valmiiksi perjantaina päihimme, ettei kisoissa tulisi kiire. Eväiden oston ja pakkailuiden jälkeen päästiin vihdoin koteihimme ja nukkumaan.

Lauantai 23.3: nolla päivää kisoihin
Aamulla klo 5.30 starttasi bussi T-talon edessä. Enemmän tai vähemmän väsyneinä aloitettiin nutturoiden väsääminen, ja siinä se matka vierähtikin mukavasti. Perillä oleskeltiin hetki pukkarissa, ja sitten alettiin lämppäämään harkkasuokkaan. Harkka meni ihan ookoosti muutamia kuviovirheitä ja muita pikkujuttuja lukuunottamatta. Harkan jälkeen laitettiin meikit ja mentiin syömään. Ruuan jälkeen kateltiin välillä aina kisoja, mutta muuten chillailtiin pukkarissa, ja myöhäisimmät viimeistelivät vielä pukunsa. Aika vierähti nopeasti ja pian oli taas kisaämpän aika. Lämppä sujui muitta mutkitta, ja viimeisten hyppyjen ja piruettien jälkeen, tsemppipiirin kautta, suunnattiin kohti lavaa. Suorituksessa tuli pieni törmäys ja kaatuminen, sekä tasapaino- ja kuviovirheitä. Olimme kuitenkin ihan tyytyväisiä kauden aloitukseen, ja tästä suuntaamme ylöspäin ahkeralla treenillä. Loppuverkan jälkeen Riikka tuli tekemään ohjelmaan vielä muutaman muutoksen, minkä jälkeen suuntasimme takaisin Turkuun.











Eilen pidimme pitkät pitkäperjantaitreenit, ja nyt pidämme kahden päivän palautumisbreikin, jonka jälkeen taas uusin voimin treenisalille!:)

Tsemppiä kaikille treeneihin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vautsi! teidän ohjelma oli tosi hieno! Ja uskon että tulette nousemaan kun saatte turhat kaatumiset ym. pois:)

Anna K. kirjoitti...

kiitos paljon!:)