tiistai 10. huhtikuuta 2012

kuulumisia ja postausehdotuksia !

Moikkelis !
Kerranki löyty vähän aikaa postaamiseen, mutta nyt ei ole oikeen mitään aihetta :D. Mutta kuulumisia sen verran, että viime viikolla ohjelmiin tehtiin jonkun verran muutoksia. Pääsiäinen sujui rattoisasti niitä hioessa ja tiukkaa videoanalyysia tehdessä. Sunnuntaina ehittiin onneksi vähän lomailemaankin ja suklaata pursuu kaikilla jo korvista:). Tänään palattiin taas koulunpenkille ja onhan se aika masentavaa, mutta kyllä se kesä sieltä viel tulee!:) Nyt treenataan ahkerasti tää viikko ja sit onkin TUL:n piirinkisat! Eipä tässä oikeestaan muuta ihmeempää. Tsemppiä ja jaksamisia kaikille arjen kiireisiin! :) Tässä vähän kuvia, kesää odotellessa!:)


ps. nyt saa heitellä postausehdotuksia kommenttiboxiin, jos vaikka olis sitten ensi kerralla joku aihekin postaukseen:).

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voitteks tehdä postauksen jossa olis paljon kuvii vuosien varrelta? :)

Anonyymi kirjoitti...

tehkää postaus jossa on paljon kuvia treeneistä, venyttelyistä yms! :;:)

Anonyymi kirjoitti...

Miks Flexit ei kisannu piirinkisoissa? Vai oonks ymmärtäny väärin?:-D

Anna K. kirjoitti...

kiitos postausehdotuksista koitetaan toteuttaa ne:) Flex ei kisannut, koska Saralla on reisi tulehtunu, Anna on kipeenä, Hetalla on liikuntakieltoa selän takia ja evellä jalka paketissa. Säästelevät itteään Jyväskylään ens viikolle:)

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettei kisannut olisin halunnu nähä ohjelma mutta nään sen DM kisoissa (etteks te oo tulos)

Anonyymi kirjoitti...

tarkotin SM kisoissa

Anonyymi kirjoitti...

Tehkää postaus puvuista joita teillä on ollut vuosien varrella ja niistä sitten vaikka kysely mikä on paras:D

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin ajattelin puku juttua tai sitten postaus jossa ois 20-40 hassuinta kuvaa teiän joukkueesta ;) Niitä kun on aina niin hauska naureskella ;D