tiistai 31. tammikuuta 2012

Kuulumisia !

Moikka ! Ei oo taas vähään aikaan tullu päivitettyy blogia, kun on koulu ja jumppa pitäny kiireisinä. Pahoittelut siitä!
Peruskuntokaudella ollaan nyt jo rutkasti voiton puolella ja onhan se kuntokin sieltä noussut :). Viime torstaina tehtiin piip-testit ja saatiin yllättävän hyviä tuloksia aikaan! Ohjelmien kanssa ollaan tehty valtavasti töitä ja Flexillä lähteekin nyt loppukiri ennen Tarton miss valentine-kisaa. Tartoon lähtee siis vain Flex, sillä kaikkien Pointtien vanhemmat eivät olleet halukkaita maksamaan matkaa. Niinpä me päätettiin sitten jäädä kannustamaan Flex huippusuoritukseen täältä käsin :).

Joukkuejaot tällä kaudella ovat seuraavat:
Flex: Milla, Julia S, Julia M, Mirjam, Sofia, Eve, Heta, Anna R, Sara Ka, Sara Kl
Point: Sofie, Pinja, Monica, Meri, Sanni, Sini, Anna K, Julia R, Ayla ja Heidi

Kisakausi lähestyy kovaa vauhtia ja tällä hetkellä elämä on tosi hektistä. Aamulla herätyskello soi aikaisin, sitten kouluun, koulusta suoraan treeneihin ja sitten kotiin lukemaan kokeisiin! Lukiolaisilla lähti koeviikko juuri tänään käyntiin ja eka koe on nyt saatu pois alta. Vielä pitäisi kuitenkin riittää energiaa lukea neljään tai viiteen muuhun kokeeseen...

Eipä tässä sitten muuta, perjantaina on lähtö kisakallioon ja ens viikolla tulee esittelypostaus kaikista joukkuelaisista ;). Tsemppiä kaikille treenisaleille !

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitkä noi piip testit on? :)

Anonyymi kirjoitti...

entäs se alexandra?:)

Anna K. kirjoitti...

Piip testi on sama kuin kasva urheilijaksi testi. Me sanotaan sitä vaan piip testiksi, koska kestävyysjuoksussa ja punnerruksissa pitää mennä ääninauhalta kuuluvien piippausten mukaan :) lisätietoa kasva urheilijaksi-testistä löytyy täältä http://www.kasvaurheilijaksi.fi/ohjemanuaali_pro.pdf

Alexandra on jo palannut suomeen, mutta ei ainakaan tällä hetkellä ole suunnitelmissa palata jumpan pariin:)

Anonyymi kirjoitti...

Olipa yllätys että Eve on jälleen kerran flex-joukkueessa!

Anonyymi kirjoitti...

no ehkä siks ku eve on hyvä voimistelija joka ansaitsee paikkansa FLEXEISSÄ!

Anonyymi kirjoitti...

eli flexit on parempii ku point?

Oon kuullu et flexien teema on joku kuuromykkä. Onko? Mielestäni se on aika mauton ja sitte viel jos ne puvut esittää jotai huomioliivii, nii itse kokisin sen aika pilkkaavaksi "vammaisia" kohtaan.

FLEX kirjoitti...

kyllä, flexin teema on kuurous ja viittomakieli. Jokainen saa tulkita puvun ja teeman omalla tavallaan ja jos puku jonkun mielestä on huomioliivi, niin se on hänen oma tulkintansa. Tässä asiassa ei ole oikeita tai vääriä "vastauksia". Ohjelman tarkoitus ei todellakaan ole loukata tai halventaa ketään.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan turh vouhotus tosta teemasta.. Eihän siinä tietenkään oo mitenkään tarkotus ketään halventaa.. Aivan naurettavia väitteitä ja ihme kohu koko asiasta...... Tytöt, teidän ohjelma on hieno ja puvut ihanat! Jatkakaa samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Nii millon se esittelypostaus tulee ? :)

Sofia kirjoitti...

Esittelypostaus ilmestynee viikon loppupuolella ja huomenna luultavasti postaus Tartosta! :)

Anonyymi kirjoitti...

osaako joku teijän koreografeista viittomankieltä vai mitenköhän sitä on tulkittu? Innolla odotan! :)